01-8520 and 01-8521
1 / 12ページ

{{requestButtons}}

カタログの抜粋

01-8520 and 01-8521 - 1

A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu MEDICININĖ ŠIRMA MEDICĪNISKAIS AIZSEGS VAHESIRM MEDICAL SCREEN МЕДИЦИНСКАЯ ШИРМА Naudojimo ir priežiūros instrukcija Lietošanas un kopšanas instrukcija Kasutusjuhend User manual Руководство по эксплуатации 01-8520 Prieš naudodami atidžiai perskaitykite naudojimo ir priežiūros instrukciją! Pirms lietojiet, lūdzu izlasiet uzmanīgi lietošanas un kopšanas instrukciju! Enne kasutamist lugege hoolikalt kasutusjuhendit! Observe instructions for use! Please read these instructions carefully before use and keep it for later reference! Прежде чем использовать внимательно прочтите инструкци

カタログの1ページ目を開く
01-8520 and 01-8521 - 2

A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu PRATARMĖ / IEVADS / EESSÕNA / PREFACE / ПРЕДИСЛОВИЕ • Gerbiamas Kliente, nuoširdžiai dėkojame įsigijus Kid-Man priemonę. Kiekviena priemonė, prieš palikdama gamyklą patikrinama, todėl Jus pasiekia tik kokybiškas gaminys. • Godājamais Klient, no sirds pateicamies, ka iegādājāties Kid-Man līdzekli. Katrs līdzeklis, pirms pamet rūpnīcu, tiek pārbaudīts, tāpēc Jūs sasniedz tikai kvalitatīvs izstrādājums. • Täname Teid, meile osutatud usalduse eest, omandades rulaatori. Igat rulaatorit testib...

カタログの2ページ目を開く
01-8520 and 01-8521 - 3

A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu SUDEDAMOSIOS DALYS / SASTĀVDAĻAS / PAKENDI SISU / CONTENT / СОДЕРЖАНИЯ УПАКОВКИ 01-8520 4 x Ratukas / Ritenītis / Ratas / Wheel / Колесо 6 x Ratukas / Ritenītis / Ratas / Wheel / Колесо 1 x Rėmas / Rāmis / Raam / Frame / Рама 1 x Rėmas / Rāmis / Raam / Frame / Рама 3 x Audinys / Audums / Sirm / Screen / Ткань 4 x Audinys / Audums / Sirm / Screen / Ткань BENDROS PASTABOS / VISPĀRĒJĀS PIEZĪMES / ÜLD INFORMATSIOON / GENERAL NOTES / ОБЩАЯ ИНФОРМАЦИЯ INFORMAȚII GENERALE • Pavadinimas / Nosaukums /...

カタログの3ページ目を開く
01-8520 and 01-8521 - 4

A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu • Pavadinimas / Nosaukums / Kauba nimetus / Name of products Наименование • Modelis / Modelis / Mudel / Model / Модель • Maksimali apkrova / Maksimālā slodze / Maksimaalne kandevõime Maximum load / Максимальная нагрузка • Gamintojas / Ražotājs / Tootja / Manufacturer / Производитель • Kontaktiniai duomenys / Kontakti / Kontaktinfo / Contact details Контактная информация • Serijos numeris / Sērijas numurs / Seerianumber / Serial number Серийный номер

カタログの4ページ目を開く
01-8520 and 01-8521 - 5

A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu KOMPLEKTUOJANČIOS DALYS / KOMPLEKTĀCIJAS DAĻAS / TOOLI KOOSTISOSAD / PARTS OF THE PRODUCT СОСТАВЛЯЮЩИЕ 1. Ratukas / Ritenītis / Ratas / Wheel / Колесо 2. Rėmas / Rāmis / Raam / Frame / Рама 3. Audinys / Audums / Sirm / Screen / Ткань “Kid-Man” is legitimate trademark of “Kasko Group” Ltd. All rights

カタログの5ページ目を開く
01-8520 and 01-8521 - 6

A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu PRIEŽIŪRA / UZKOPŠANA / HOOLDUS / CARE AND MAINTENANCE / УХОД • Medicininė širma turi būti laikoma sausoje aplinkoje, vengiant tiesioginių saulės spindulių. Širmą rekomenduojama periodiškai valyti. Galima valyti su įprastomis valymo primonėmis, vengti abrazyvinių valymo priemonių. • Medicīniskais aizsegs jātur sausā vidē, vairoties no tiešiem saules stariem. Aizsegu ieteicams periodiski tīrīt. Var tīrīt, izmantojot parastos tīrīšanas līdzekļus, vairīties no abrazīvajiem tīrīšanas līdzekļiem. •...

カタログの6ページ目を開く
01-8520 and 01-8521 - 7

A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu ATSARGINĖS DALYS / REZERVES DAĻAS / TAGAVARAOSAD / SPARE PARTS / ЗАПАСНЫЕ ЧАСТИ • Tik gamintojo originalios dalys gali būti naudojamos atliekant remontą. Norėdami gauti originalią dalį, pateikite lipduke nurodytą tipą ir serijos numerį, prekybos vietoje ar susisiekite tiesiogiai su gamintoju. Gamintojas bei pardavėjas neatsako už žalą, patirtą naudojant ne originalias atsargines dalis ar atliekant remonto darbus neautorizuotoje vietoje. • Veicot remontu, var tikt izmantotas tikai oriģinālas...

カタログの7ページ目を開く
01-8520 and 01-8521 - 8

A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu SPECIFIKACIJOS / SPECIFIKACIJAS / TEHNILISED ANDMED / SPECIFICATIONS / СПЕЦИФИКАЦИЯ Modelis / Modelis / Mudel / Model / Модель / Model Svoris (pilna komplektacija) / Svars (pilna komplektacija) Täismass (täis komplekt) / Weight (fully assebled) / Вес (полная комплектация) Bendras aukštis / Kopīgais augstums / Tooli kõrgus / Overall height / Высота стула Bendras ilgis / Kopējais garums / Üldpikkus / Overall length / Общая длина Vienos sekcijos plotis / Vienas sekcijas platums / Ühe sektsiooni laius...

カタログの8ページ目を開く
01-8520 and 01-8521 - 9

A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu GARANTIJOS SĄLYGOS / GARANTIJAS NOSACĪJUMI / GARANTIITINGIMUSED / WARRANTY / УСЛОВИЯ ГАРАНТИИ • Priemonei suteikiama 24 mėnesių garantija nuo įsigijimo dienos. Gamintojas bei platintojas prisiima atsakomybę tik dėl defektų, kurie atsirado tiesiogiai dėl gaminimo proceso ar netinkamos kokybės medžiagų. Gamintojas bei platintojas neprisiima atsakomybės dėl defektų: - atsiradusių naudojant gaminį ne pagal paskirtį, nesilaikant naudojimo ir priežiūros instrukcijų; - atsiradusių naudojant ne...

カタログの9ページ目を開く
01-8520 and 01-8521 - 10

A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu Garantii on kehtiv ainult garantii talongi alusel. “Kasko Group” esindaja hindab ja teeb kindlaks, kas garantii kehtib. Garantiihoolduse aeg on 4 nädalat kauba saabumise hetkest remonti. Ilma garantiita kauba remont on ostja kulul. • We issue a warranty of 24 months from date of purchase. Any unauthorized modifications carried out without approval of the manufacturer will make the liability null and void. This includes exceeding the maximum user loads and using product in inproper way. Warranty is...

カタログの10ページ目を開く

Kid-Manのすべてのカタログと技術パンフレット

1. FIJI316

12 ページ

2. 01-5106 and 01-5105

16 ページ

3. KIDman

8 ページ