Catalog excerpts

A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu STOVAS INFUZIJOMS INFŪZIJU STATĪVS TILGUTI ALUS INFUSION STAND СТОЙКА ДЛЯ ИНФУЗИЙ SUPORT PERFUZIE Naudojimo ir priežiūros instrukcija Lietošanas un kopšanas instrukcija Kasutusjuhend User manual Руководство по эксплуатации Manual de utilizare Prieš naudodami atidžiai perskaitykite naudojimo ir priežiūros instrukciją! Pirms lietojiet, lūdzu izlasiet uzmanīgi lietošanas un kopšanas instrukciju! Enne kasutamist lugege hoolikalt kasutusjuhendit! Observe instructions for use! Please read these instructions carefully before use and keep it for later reference! Прежде чем использовать внимательно прочтите инструкцию! Respectaţi instrucţiunile de utilizare! Citiţi aceste instrucţiuni cu atenţie înaintea utilizării şi păstraţi-le pentru referinţe
Open the catalog to page 1
A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu PRATARMĖ / IEVADS / EESSÕNA / PREFACE / ПРЕДИСЛОВИЕ / PREFATA • Gerbiamas Kliente, nuoširdžiai dėkojame įsigijus Kid-Man priemonę. Kiekviena priemonė, prieš palikdama gamyklą patikrinama, todėl Jus pasiekia tik kokybiškas gaminys. • Godājamais Klient, no sirds pateicamies, ka iegādājāties Kid-Man līdzekli. Katrs līdzeklis, pirms pamet rūpnīcu, tiek pārbaudīts, tāpēc Jūs sasniedz tikai kvalitatīvs izstrādājums. • Täname Teid, meile osutatud usalduse eest, omandades rulaatori. Igat rulaatorit testib...
Open the catalog to page 2
A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu PASKIRTIS IR SAVYBĖS / MĒRĶIS UN ĪPAŠĪBAS / KASUTAMINE / INDICATIONS / ПРИМИНЕНИЕ / INSTRUCȚIUNI • Stovas infuzijoms pagamintas iš plieno, padengto antikorozine chromo danga. Paviršius atsparus dezinfekcinėms medžiagoms. Su 4 (mod. 01-5500KD ir 01-5502) antistatiniais manevringais ratukais dengtais guma ir besisukančiais apie savo ašį (360°), du iš jų – su stabdžiais. Stovas reguliuojamo aukščio. Du (01-5500KD) ar keturi (01-5502) kabliai infuzijų pakabinimui. Maksimalus svoris vienam kabliui – 3...
Open the catalog to page 3
A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu BENDROS PASTABOS / VISPĀRĒJĀS PIEZĪMES / ÜLD INFORMATSIOON / GENERAL NOTES / ОБЩАЯ ИНФОРМАЦИЯ INFORMAȚII GENERALE • Pavadinimas / Nosaukums / Kauba nimetus / Name of products Наименование / Numele produsului • Modelis / Modelis / Mudel / Model / Модель / Model • Maksimali apkrova / Maksimālā slodze / Maksimaalne kandevõime Maximum load / Максимальная нагрузка / Sarcină maximă • Gamintojas / Ražotājs / Tootja / Manufacturer / Производитель Producător • Kontaktiniai duomenys / Kontakti / Kontaktinfo...
Open the catalog to page 4
A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu SUDEDAMOSIOS DALYS / SASTĀVDAĻAS / PAKENDI SISU / CONTENT / СОСТАВ УПАКОВКИ / CONTINUT 1 2 1 1 Vamzdis su varžtu / Caurule ar skrūvi / Statiiv poldiga / Tube with screw / Стоика с болтом / Bară cu surub Padas su ratukais / Pamatne ar ritentiņiem / Jalad ratastega / Base with wheels / Основа с колёсиками / Bază cu roti Lašelinės laikiklis / Infūzijas maisiņa tureklis / Tilguti hoidja / Infusion holder / Держатель капельницы / Suport perfuzie Raktas / Atslēga / Võti / Key / Ключ / Cheie
Open the catalog to page 5
A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu KOMPLEKTUOJANČIOS DALYS / KOMPLEKTĀCIJAS DAĻAS / TOOLI KOOSTISOSAD / PARTS OF THE PRODUCT СОСТАВЛЯЮЩИЕ / ELEMENTELE PRODUSULUI 1. Vamzdis su varžtu / Caurule ar skrūvi / Poldiga alus Tube with screw / Стоика с болтом / Bară cu șurub 2. Padas su ratukais / Pamatne ar ritentiņiem / Jalad ratastega / Wheeled base / Oснова с колёсиками Bază pe roți 3. Lašelinės laikiklis / Infūzijas maisiņa tureklis / Tilguti hoidja / Hook / Держатель капельницы / Cârlig
Open the catalog to page 6
A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu SURINKIMAS / SALIKŠANA / KOKKUPANEK / SET UP / ИНСТАЛЛЯЦИЯ / ASAMBLARE 1. Sumaukite pagrindus vieną su kitu su specialiu fiksatorium / Samauciet pamatnes vienu ar otru, izmantojot speciāli tam paredzētu fksatoru / Ühendage ratastega jalad omavahel / Put the leg base together / Зафиксируоте основы с колёсиками между собой / Așezați baza. 2-3. Prakiškite varžtą ir priveržkite vamzdį pagal laikrodžio rodyklę / Izbāziet cauri skrūvi un pieskrūvējiet cauruli pulksteņa rādītāja virzienā / Lükake polt...
Open the catalog to page 7
A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu AUKŠČIO REGULIAVIMAS / AUGSTUMA REGULĒŠANA / KÕRGUSE REGULEERIMINE / HEIGHT ADJUSTMENT РЕГУЛИРОВКА ВЫСОТЫ TОЛКО / AJUSTAREA ÎNĂLȚIMII • Aukštis keičiamas reguliuojant fksatorių А. Viena ranka laikydami vamzdį, kita ranka prieš laikrodžio rodyklę atsukite fksatorių, nustatykite norimą aukštį ir užsukite pagal laikrodžio rodyklę. • Augstumu iespējams mainīt regulējot fksatoru A. Ar vienu roku pieturot cauruli, ar otru roku atskrūvējiet fksatoru pretēji pulksteņa rādītāja virzienam, noregulējiet...
Open the catalog to page 8
A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu PRIEŽIŪRA / UZKOPŠANA / HOOLDUS / CARE AND MAINTENANCE / УХОД / ÎNGRIJIRE ŞI ÎNTREŢINERE • Saugoti nuo dulkių apklojant arba periodiškai valant. • Aizsargāt pret putekļiem un periodiski tīrīt. • Hoidke tooli tolmu ja mustuse eest, kattes teda või perioodiliselt puhastades. • Should be kept clean and dust free. This can be done with a duster or damp cloth and mild detergent • Защищайте от пыли и грязи накрывая ее или периодически чистя. • Trebuie păstrat curat și ferit de praf. Această se...
Open the catalog to page 9
A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu ATSARGINĖS DALYS / REZERVES DAĻAS / TAGAVARAOSAD / SPARE PARTS / ЗАПАСНЫЕ ЧАСТИ / PIESE DE REZERVA • Tik gamintojo originalios dalys gali būti naudojamos atliekant remontą. Norėdami gauti originalią dalį, pateikite lipduke nurodytą tipą ir serijos numerį, prekybos vietoje ar susisiekite tiesiogiai su gamintoju. Gamintojas bei pardavėjas neatsako už žalą, patirtą naudojant ne originalias atsargines dalis ar atliekant remonto darbus neautorizuotoje vietoje. • Veicot remontu, var tikt izmantotas...
Open the catalog to page 10All Kid-Man catalogs and technical brochures
-
FIJI316
12 Pages
-
01-5106 and 01-5105
16 Pages
-
01-8520 and 01-8521
12 Pages
-
HL-3100 and HL-3200