Catalog excerpts

A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu POZICIONAVIMO VOLAS POZICIONĒŠANAS RULLIS ASENDRAVI PADI POSITIONING ROLL РОЛИК ПОЗИЦИОНИРОВАНИЯ Naudojimo ir priežiūros instrukcija Lietošanas un kopšanas instrukcija Kasutusjuhend User manual Руководство по эксплуатации Prieš naudodami atidžiai perskaitykite naudojimo ir priežiūros instrukciją! Pirms lietojiet, lūdzu izlasiet uzmanīgi lietošanas un kopšanas instrukciju! Enne kasutamist lugege hoolikalt kasutusjuhendit! Observe instructions for use! Please read these instructions carefully before use and keep it for later reference! Прежде чем использовать внимательно прочтите инструк
Open the catalog to page 1
A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu PRATARMĖ / IEVADS / EESSÕNA / PREFACE / ПРЕДИСЛОВИЕ • Gerbiamas Kliente, nuoširdžiai dėkojame įsigijus Kid-Man priemonę. Kiekviena priemonė, prieš palikdama gamyklą patikrinama, todėl Jus pasiekia tik kokybiškas gaminys. • Godājamais Klient, no sirds pateicamies, ka iegādājāties Kid-Man līdzekli. Katrs līdzeklis, pirms pamet rūpnīcu, tiek pārbaudīts, tāpēc Jūs sasniedz tikai kvalitatīvs izstrādājums. • Täname Teid, meile osutatud usalduse eest, omandades rulaatori. Igat rulaatorit testib...
Open the catalog to page 2
A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu PASKIRTIS IR SAVYBĖS / MĒRĶIS UN ĪPAŠĪBAS / KASUTAMINE / INDICATIONS / ПРИМИНЕНИЕ • Pozicionavimo volas skirtas pacientų padėties keitimui bei pragulų proflaktikai ilgalaikio gydymo ir slaugos metu. Sudėtis 50% HR porolonas ir 50% poliesterio pluoštas. • Pozicionēšanas rullis paredzēts pacientu pozīcijas maiņai un izgulējumu proflaksei ilglaicīgas ārstēšanas un apkopes laikā. Pildītājs 50% HR porolona / 50% poliestera šķiedras. • Asendravi padi on mõeldud abistama patsiendi ümberkeeramisel või...
Open the catalog to page 3
A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu UŽVALKALAS / PĀRVALKS / KATE / COVER / НАВОЛОЧКА Skalbiamas 95° / Mazgājams līdz 95° / Pestav 95° / Washable at 95° / Стирать до 95° Atsparus skysčiams / Ūdensnecaurlaidīgs / Veekindel / Waterproof / Водонепроницаемый Orui pralaidus / Gaisa caurlaidīga / Hingav / Breathable / Bоздухопроницаемый Medicininis audinys / Medicīniskā auduma / Spetsiaalne meditsiinile kangas / Special medical fabric / Медицинская ткань Anti-bakterinis audinys / Anti-baktēriju / Antibakteriaalne / Anti-bacterial /...
Open the catalog to page 4
A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu PRIEŽIŪRA / UZKOPŠANA / HOOLDUS / CARE AND MAINTENANCE / УХОД • Apsauginį užvalkalą galima skalbti skalbimo mašina 95° temperatūroje. Galima džiovinti mechaniškai. • Aizsargājošo pārvalku var mazgāt veļas mašīnā 95° temperatūrā. Var žāvēt mehāniski. • Kate on pestab kuni +95 °C ja võib masinkuivatada. • The cover is washable up to +95 °C and can be dried mechanically. • Покрытие можно стирать при температуре до +95°C и сушить механическим способом
Open the catalog to page 5
A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu GARANTIJOS SĄLYGOS / GARANTIJAS NOSACĪJUMI / GARANTIITINGIMUSED / WARRANTY / УСЛОВИЯ ГАРАНТИИ • Priemonei suteikiama 24 mėnesių garantija nuo įsigijimo dienos. Gamintojas bei platintojas prisiima atsakomybę tik dėl defektų, kurie atsirado tiesiogiai dėl gaminimo proceso ar netinkamos kokybės medžiagų. Gamintojas bei platintojas neprisiima atsakomybės dėl defektų: - atsiradusių naudojant gaminį ne pagal paskirtį, nesilaikant naudojimo ir priežiūros instrukcijų; - atsiradusių naudojant ne...
Open the catalog to page 6
A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu • We issue a warranty of 24 months from date of purchase. Any unauthorized modifications carried out without approval of the manufacturer will make the liability null and void. This includes exceeding the maximum user loads and using product in inproper way. Warranty is only valid with fully filled warranty card. UAB „Kasko Group“ after getting claimed item from purchaser within period of 4 weeks decides whether issue is treated under warranty. If issue is not covered under warranty and customer...
Open the catalog to page 7
A.Vivulskio 12D, Vilnius, Lithuania | Tel. +370 5 216 74 25 | www.kid-man.eu | info@kid-man.eu GARANTINĖ KORTELĖ / GARANTIJAS KARTE / GARANTIIKAART / WARRANTY CARD / ГАРАНТИЙНАЯ КАРТА Prekės pavadinimas Preces nosaukums Kaubanimetus Products name Наименвание товар Pozicionavimo volas Pozicionēšanas rullis Modelis Modelis Mudel Model Модель Dydis Izmērs Suurus Size Pазмер Pardavimo data (įrašyti) Pārdošanas datums (ierakstīt) Müügikuupäev Date of purchase (insert) Дата продажи (вписать) Garantinis terminas Garantijas termiņš Garantiiaeg Warranty period Гарантийный срок 24 mėnesių 24 mēneši...
Open the catalog to page 8All Kid-Man catalogs and technical brochures
-
FIJI316
12 Pages
-
01-5106 and 01-5105
16 Pages
-
01-5500KD and 01-5502
16 Pages
-
01-8520 and 01-8521